Cine mama mă’sii suntem şi ce vrem ?

Nu ne dorim ca acest blog să atingă popularitatea unor bloguri cu pretenţii, deşi  ziua lui de naştere este cu adevărat una istorică : 6 februarie, ziua în care guvernul Boc a demisionat ! Nu urmărim să fim citiţi   de numele „grele” ale  vieţii publice româneşti. Nu ne interesează să fim accesaţi nici de membrii Guvernului, nici de parlamentari şi nici de vedetele de carton ale showbizului autohton deşi aceştia se vor regăsi în posturile şi comentariile noastre, în măsura în care prin ceea ce vor face sau vor spune vor fi demni de miştourile şi de bâza noastră. Nu suntem formatori de opinei, suntem un blog de nişă.

Blogul în sine se vrea o masă de tavernă la care mai bătrânii sau mai tinerii lupi „maritimo-fluviali” (dar şi  căţeii care zburdă adiacent prin curtea fenomenului şi care latră către mare de pe stabilopozi)  să se poată aşeza liniştiţi la un pahar, pentru a depăna amintiri, pentru a-şi reîntâlni colegi sau pentru a se informa în legătura cu noutăţi şi sfaturi din domeniu

Conţinutul, forma de prezentare, numărul şi tipul rubricilor vor fi permanent adaptate cerinţelor dvs, cu atât mai mult cu cât începutul de drum este unul în care bâjbâim printre bazaconii softeristice şi termeni tehnici ce ne-au fost până de curând străini.

Ţinem de asemenea să aducem la cunostinţă faptul că, partea „înarmată” a marinei, reprezintă pentru colectivul acestui blog o amintire la fel de urâtă ca limba rusă, o rană nevindecată încă din anii „luminoşi” de institut, de aceea îi rugăm să ne ocolească, cu arma la picior, şi să-şi vadă liniştiţi de drum spre cei patruş’şi ceva de ani când se vor fi lăsat la vatră şi vor putea să-şi spargă liniştiţi pensiile generoase şi, cum altfel?, muncite, prin mall-uri şi hypermarket-uri.

Adresele de e-mail prin care ne puteţi contacta sunt : dan.radu.theodor@hotmail.com sau danradu_theodor@yahoo.com. Hai, s-auzim de bine !

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Laurentiu Mironescu

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why ...

Shipwreck Log

Probabil, cel mai bun blog "maritime&offshore". Pentru că e singurul...