Batrana indrumata sa voteze gresit de catre OpozitieFraude de proporţii în cele mai multe dintre secţiile de votare deschise ieri pe tot teritoriul Rusiei. Doar aşa poate fi explicat procentul de doar 64% obţinut de Vladimir Vladimirovici Putin, în ciuda faptului că toate instalaţiile şi mecanismele de sondare precum şi organizaţia “Mama Omida sans frontiere & friends” îl creditau cu peste 99% din intenţiile de vot ale scelectoratului rus. Astfel o parte dintre autobuzele înscrise în programul turistic “Să votăm în cele mai frumoase 30 de oraşe ale Rusiei” nu au pornit datorită temperaturilor scăzute pe care opoziţia le-a împraştiat în jurul autobazelor, multor bătrâni cu probleme de vedere le-a fost indicată greşit poziţia din buletinul de vot la care era înscris numele preşedintelui Putin,sute de mii de morţi au fost împiedicaţi să voteze pe motiv că cimitirul lor a fost eronat înscris pe listele altor circumscripţii, iar traseul urnelor mobile nu a inclus toate cârciumile şi barurile din zona arondată, mulţi dintre consumatori fiind astfel în imposibilitatea de a-şi exprima opţiunea.
Autobuz cu turisti sabotat de catre opozitieOpoziţia se face vinovată şi de procentul mare al absenteismului, existând informaţii certe că ar fi răspândit zvonul că votanţii vor fi testaţi alcoolscopic la intrarea în secţia de votare. Numărul masiv de voturi duble (sau multiple), datorat faptului că un număr important de votanţi au văzut dublu (sau multiplu) căsuţa cu numele preşedintelui Putin, a fost eficient contracarat de numărătoarea dublă (sau multiplă) a buletinelor de vot, ambele fenomene înregistrându-se ca urmare a stării fireşti de pre-mahmureală, specifică oricărei duminici ruseşti atât pentru o însemnată parte a cetăţenilor cu drept de vot şi consum, cât şi pentru mulţi dintre membrii comisiilor electorale.
Putin plangand de ciuda cand a aflat ca i-au fost furate  voturiLa auzul veştii că a câştigat alegerile, Vladimir Vladimirovici Putin s-a arătat surprins şi a afirmat că a venit timpul ca politica Rusiei să se schimbe cu 360 de grade, aceasta însemnând aproximativ 9 sticle de vodkă pe cap de locuitor. “Rusia va fi apărată împotriva Occidentului” a mai afirmat fostul, actualul şi viitorul preşedinte al ţării, evidenţiind încă o dată faptul că bunăstarea şi prosperitatea nu vor afecta traiul de zi cu zi al supuşilor săi, în vecii vecilor, Amin !

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. 5 martie 2012 la 9:32

Lasă un comentariu

Laurentiu Mironescu

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why ...

Shipwreck Log

Probabil, cel mai bun blog "maritime&offshore". Pentru că e singurul...